18 Kasım 2008 Salı

İHH İnsani Yardım Vakfı Kurban organizasyonu

Değerli Gönüldaşımız,



İHH İnsani Yardım Vakfı olarak Kurban organizasyonunda 17. yılımızda 110 ülke/bölgede, Türkiye’de 47 şehirde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşmak üzere yoğun bir hazırlık içerisindeyiz.



Savaş bölgeleri, doğal afetlerden etkilenen bölgeler ve yoksulluğun yoğun yaşandığı bölgelerdeki muhtaç, yetim, mülteciler kurbanla sevinmekte, kurbanın paylaşılması ile yalnız olmadıklarını hissetmekte, yaşama umutları artmakta, hayata daha sıkı bağlanmaktadır. Her kurban organizasyonu aynı zamanda o bölgedeki önemli sorunların, mevcut durumun tespiti ve kalıcı yeni proje ve çözümler üretme imkanını artırmaktadır.



Her yardımlaşma dünya üzerinde iyiliğin yayılmasını ve böylelikle kötülüğün önüne geçilmesini sağlamaktadır. İyiliğin ve merhametin yaygınlaştığı bir dünyada insanoğlu eliyle oluşan felaketlerin önüne geçmek mümkün olacak, insanlar ve toplumlar arasında adaletin tesisine biraz daha yaklaşılacaktır.



Bu mesajımız bu iyiliğe ortak olma teklifidir.



Kurbanınızı ihtiyaç sahiplerine, sevginizi ve kardeşliğinizi bu coğrafyadan dünyaya taşımayı diliyor, ulaştığımız tüm insanlar adına Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyor; iyiliğin ve adaletin hakim olduğu bir dünya temenni ediyoruz.



Saygılarımızla.






* 2008 Kurban bedeli 220 YTL’dir.



İHH Kurban 2008 Programı için tıklayınız.

Online Bağış için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

reklam izle kazan

SPONSOR REKLAMLAR